Cladiri faimoase din lume


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul "Clădiri faimoase din lume" este o incursiune captivantă în arhitectura iconică și istoria acestor structuri remarcabile. Acest proiect este realizat folosind HTML și CSS, conținând 14 pagini HTML unice, fiecare dedicată unei clădiri celebre din întreaga lume. În plus, este însoțit de o documentație detaliată în format Microsoft Word, însumând 40 de pagini, pentru a oferi o înțelegere profundă a fiecărei clădiri și a contextului istoric în care au fost construite.

Meniul proiectului este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experiență intuitivă și ușor de navigat. Acesta include următoarele secțiuni:

 1. Acasă: O pagină introductivă care prezintă proiectul și oferă o scurtă descriere a clădirilor faimoase prezentate. De asemenea, oferă link-uri rapide către alte secțiuni ale proiectului.

 2. Clădiri: Această secțiune conține lista detaliată a clădirilor celebre, fiecare cu propriul său link către o pagină dedicată.

 3. Știați că ...: Pagină destinată faptelor interesante și curiozităților legate de arhitectură, fiecare legată de o anumită clădire prezentată în proiect.

 4. Galerie: Aici, utilizatorii pot găsi o colecție impresionantă de imagini ale clădirilor faimoase, capturând diverse perspective și detalii arhitecturale.

 5. Contact: O pagină simplă cu informații de contact și un formular prin care utilizatorii pot trimite întrebări sau feedback.

Subsecțiunea "Clădiri" din meniu include pagini individuale pentru fiecare dintre cele 10 clădiri celebre:

 • Burj Khalifa: Pagina dezvăluie detaliile celei mai înalte clădiri din lume, oferind informații despre construcție, înălțime și utilizări.
 • Casa Albă: Utilizatorii pot explora istoria și semnificația simbolică a reședinței prezidențiale a SUA.
 • Casa Poporului: Pagina oferă o incursiune în istoria și caracteristicile celei mai mari clădiri administrative din Europa.
 • Catedrala Notre-Dame: Această secțiune evidențiază frumusețea arhitecturală gotică și evenimentele majore legate de această catedrală faimoasă.
 • Hagia Sophia: Utilizatorii sunt ghidați prin istoria acestei clădiri impresionante, care a avut multiple funcții de-a lungul timpului.
 • Opera din Sydney: Pagina prezintă povestea creării și a formei inconfundabile a acestei opere iconice.
 • Palatul Buckingham: Descoperiți istoria și rolul regal al acestui palat situat în Londra.
 • Palatul Versailles: O incursiune în luxul și istoria acestui palat monumental din Franța.
 • Sagrada Familia: Pagina dezvăluie detaliile fascinante ale acestei catedrale neterminate din Barcelona, proiectată de Gaudí.
 • Taj Mahal: Utilizatorii vor explora povestea de dragoste și frumusețea acestui monument arhitectural indian.

Cu o astfel de structură coerentă și detaliată, proiectul "Clădiri faimoase din lume" oferă oportunitatea utilizatorilor de a explora și înțelege mai bine capodoperele arhitecturale ale lumii, într-un mod interactiv și educativ.