Cofetarie


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Cofetărie" are în componență 6 pagini web deosebite realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 36 de pagini.

Cofetăria este un local în care se fabrică, se consumă și se vând dulciuri: prăjituri, bomboane, înghețată etc. Cofetăriile sunt locuri speciale unde ne putem bucura varietatea de opțiuni pentru toate gusturile. Indiferent dacă preferi ceva tradițional sau mai modern, cofetăriile au ceva care să te satisfacă. De la prăjituri cu ciocolată și frișcă, la torturi cu fructe și cremă, sau chiar prăjituri raw vegane, cofetăriile au o gamă foarte largă de produse. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, curiozități interesante despre deserturi și o introducere despre cofetărie.

Secțiunea următoare (Istoria cofetăriei) expune informații despre istoria dulciurilor de pe vremea faraonului Ramses al III-lea și până în prezent. De asemenea, această pagină prezintă informații despre istoria cofetăriei românești. Pagina cu titlul "Torturi" ilustrează detalii despre această delicatesă a momentelor delicioase şi fericite (lucruri interesante despre torturi, sfaturi pentru torturi perfecte). Pagina "Prăjituri" evidențiază fapte interesante și uimitoare despre ele, informații despre savarine și alte prăjituri tradiționale din lume: Revani, Galette des Rois, Mochi, Mawa, Tres Leches.

În proiect alocăm o pagină HTML pentru Galerie de imagini. Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.