Componentele calculatorului


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "Componentele calculatorului" conține 14 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 30 de pagini.

Calculatoarele actuale nu sunt doar mașini de prelucrat informații, ci și dispozitive care facilitează comunicația între doi sau mai mulți utilizatori, sub formă de numere, text, imagini, sunet sau video sau chiar toate deodată (multimedia). Ansamblul elementelor fizice şi tehnice cu ajutorul cărora datele se pot culege, verifica, transmite, stoca şi prelucra, suporturile de memorare a datelor precum şi echipamentele de redare a rezultatelor reprezintă compomentele hardware ale unui calculator.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre componentele calculatorului și o listă de imagini cu link-uri cu următoarele titluri: "Variante de calculatoare", "Componente principale", "Dispozitive periferice de intrare", "Dispozitive periferice de ieșire".

Pagina cu titlul "Variante de calculatoare" detaliază tipurile de calculatoare: Microcalculatoarele, Minicalculatoarele, Calculatoarele „mainframe”, Supercalculatoarele. Secțiunea următoare a site-ului folosește câte o pagină html pentru fiecare din componentele principale ale unui calculator: Placa de bază, Procesorul, Memoria RAM, Unitatea de stocare, Placa video, Placa audio, Dispozitive optice, Sursa.

Pagina despre "Dispozitive de intrare" prezintă informații despre mouse, tastatură, scanner, microfon, joystick, iar pagina despre "Dispozitive de ieșire" prezintă informații despre: monitor, imprimantă, boxe / difuzoare.

Ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).