Contabilitate


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Contabilitate" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 31 de pagini.

Contabilitatea este știința și arta stăpânirii afacerilor, în care scop se ocupă cu “măsurarea, evaluarea, cunoașterea, gestiunea și controlul activelor, datoriilor și capitalurilor proprii, precum și a rezultatelor obținute din activitatea persoanelor fizice și juridice”, în care scop “trebuie să asigure înregistrarea cronologică și sistematică, prelucrarea, publicarea și păstrarea informațiilor cu privire la poziția financiară, performanța financiară și fluxurile de trezorerie, atât pentru cerințele interne ale acestora, cât și în relațiile cu investitorii prezenți și potențiali, creditorii financiari și comerciali, clienții, instituțiile publice și alți utilizatori”. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre contabilitate.

Secțiunea următoare (Istorie) expune informații despre evoluția contabilității pe parcursul timpului. Pagina cu titlul "Tipuri" ilustrează detalii despre tipurile de contabilitate: contabilitatea financiară, contabilitatea administrativă, contabilitatea costurilor, audit, audit intern, contabilitatea criminalistică, contabilitatea fiscală, contabilitatea fiduciară, contabilitatea guvernamentală. Pagina "Funcții și principii" detaliază funcțiile și principiile contabilității.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Video (clip de ~2 minute despre contabilitate) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.