Creierul uman


Descrierea proiectului

Atestatul are 23 de pagini html si este insotit de documentatia Microsoft Word de 27 de pagini. Sunt prezentate detalii despre neurologie, structura, alcatuire, cerebel. De asemenea proiectul are o sectiune cu afectiuni ale creierului,cum ar fi:Boala Behcet, Craniosinostoza, Oboseala cronica, Boala Alzheimer, Boala Parkinson, Congestiile cerebrale, Tumori, Degenerarea, Coreea lui Huntignon. Proiectul are o galerie de imagini si o sectiune video.

Creierul este cel mai complex organ al omului. Contine peste 100 de miliarde de neuroni, iar stiinta nu a descoperit inca toate mecanismele si transformarile lui.Tocmai de aceea au aparut teorii diferite despre el, unele false, altele adevarate. Howstuffworks.com a demontat cateva mituri despre Creierul uman, unele dintre ele chiar celebre.

In ceea ce priveste culoarea creierului, se spune ca el este cenusiu. In realitate, exista portiuni in care este alb, negru, rosu, dar, in cea mai mare parte este cenusiu, intr-adevar.Exista un sambure de adevar in acest mit pentru ca, atunci cand se vorbeste despre Creierul uman se face referire stricta la materia cenusie.Contrar opiniei generale, muzica clasica nu are ca efect imbunatatirea activitatii cerebrale. In Statele Unite, producatorii de jucarii au realizat pentru copii papusi si masinute pe muzica lui Mozart. Perceptia generala este ca muzica clasica asigura un nivel crescut al inteligentei.