Criminali celebri


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Un proiect cu un o temă foarte interesantă: criminali celebri în serie - români și internaționali. Acest atestat la informatică are în componență 14 pagini realizate în html și este însoțit de documentația Word de 30 de pagini. Din meniul proiectului putem selecta: Prima pagină, Listă criminali, Criminali români, Tipologii și Contact.

Sunt prezentate informații despre: KARL DENKE, JOE METHENY, H. H. HOLMES, JEFFREY DAHMER, ANDREI CHIKATILO, JOACHIM KROLL, PEDRO FILHO, LUIS GARAVITO, TED BUNDY, GILLES DE RAIS. Din criminalii români sunt detaliați: GRIGORE URUC, IANCU BERILĂ, FLOREA ȘI ION RÎMARU, VASILE TCACIUC, VERA RENCZI.

Lăcomia, furia, gelozia, răzbunarea, mândria; sunt doar câteva dintre principalele motive ce stau la baza comiterii de crime. Unii indivizi decid să comită o crimă și planifică în avans fiecare pas, pentru a crește șansele de reușită și a reduce riscurile. Acești indivizi sunt cei care fac o alegere clară a acțiunilor lor. Alții, comit crima din impuls, furie, teamă. Pentru alții, crima este un stil de viață care le oferă mari recompense, admirație și exaltare. Pagina de Tipologii oferă informații detaliate despre moduri de acțiune, cauze, motive, etc.

Pagina de contact prezintă informații despre autorul proiectului.