DAF Trucks


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

DAF Trucks N.V. este o companie producatoare de autovehicule deţinută în totalitate de compania nord-americană PACCAR Inc. Activitătile de bază ale DAF Trucks sunt axate pe dezvoltarea, producţia, marketingul şi vânzarea vehiculelor comerciale medii şi grele.

DO altă activitate de bază a companiei este axată pe marketingul şi vânzarea camioanelor uşoare fabricate în Marea Britanie de Leyland Trucks Ltd., care este de asemenea, o subsidiară deţinută în totalitate de PACCAR Inc. Toate produsele DAF Trucks şi Leyland Trucks sunt susţinute de o gamă completă de servicii. DAF Trucks produce şi pentru alte companii diverse componente de la ansambluri axe, la motoare pentru autobuze, autocare şi vehicule speciale.

DDAF funcţionează conform principiului “Fabricare la Comandă”. Acest lucru înseamnă că toate vehiculele sunt fabricate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui client, dar producţia începe numai după ce comanda este primită de la client. Acest lucru este foarte important deoarece DAF produce zeci de mii de versiuni diferite de vehicule care sunt construite pentru a satisface solicitările fiecărui client în parte, în ceea ce privesc specificaţiile şi cerinţele de transport.

Proiectul are in componenta 6 pagini web realizate in HTML si o documentatie Microsoft Word de 26 de pagini. Daca este necesar ca acest proiect sa fie actualizat, modificarile vor fi realizate gratuit de echipa noastra. Sunt oferite detalii despre diferite modele de camioane Euro5, Euro6 si despre sistemul international de service. Proiectul are si o galerie de imagini.