Descoperiri in medicina


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Descoperiri în medicină" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 25 de pagini.

Medicina este un domeniu care evolueaza intr-un ritm fulminant in ultimele decenii tinand pasul cu tehnologia. Cu toate acestea, nu mereu medicina a reușit să înregistreze salturi uriașe. Pe parcursul istoriei, s-au remarcat câteva descoperiri și invenții care au reușit să elimine complet (sau aproape complet) boli periculoase care anterior au făcut milioane de victime. Astfel de descoperiri sunt cu atât mai importante cu cât, în unele cazuri, nu au fost realizate în centre medicale moderne cu sprijinul unei echipe numeroase de cercetători. Prima pagină a atestatului prezintă un o introducere despre descoperirile în medicină.

Pagina următoare (Descoperiri) evidențiază cele mai reprezentative descoperiri din medicină: ADN-ul, Penicilina, Vaccinul împotriva variolei, Insulina, Razele X, Anestezia, Interstițium și câteva descoperiri recente ce urmează a fi testate pe oameni. Pagina "Cronologie" listează o multitudine de descoperiri, din 490 î.Hr și până în prezent.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie de imagini și Video (despre 10 descoperiri medicale incredibile).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor).