Dezastre naturale


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Bine ați venit la proiectul "Dezastre Naturale", o călătorie captivantă în lumea evenimentelor naturale devastatoare. Acest proiect realizat în HTML și CSS conține 8 pagini realizate în HTML, fiecare oferind informații bogate și ilustrații detaliate despre diverse tipuri de dezastre naturale. În plus, proiectul este însoțit de o documentație detaliată în format Microsoft Word, însumând 39 de pagini, care oferă o perspectivă amplă asupra subiectului.

Meniul proiectului:

1. Prima Pagină: Pagina principală oferă o introducere captivantă în lumea dezastrelor naturale, prezentând importanța cunoașterii și înțelegerii acestor evenimente. Utilizatorii vor găsi aici, de asemenea, informații despre navigarea în proiect și o invitație la explorarea paginilor tematice.

2. Tipuri De Dezastre Naturale: Această secțiune conține un meniu dropdown care cuprinde patru pagini tematice: "Secete, Incendii Și Valuri De Căldură", "Avalanșe, Viscole Și Valuri De Frig", "Cutremure, Erupții Vulcanice Și Alunecări De Teren", "Inundații, Tsunami, Tornade Și Cicloane Tropicale". Utilizatorii pot explora fiecare pagină pentru a obține cunoștințe detaliate despre fiecare tip de dezastre naturale.

3. Dezastre Naturale Istorice: Această pagină conține o colecție fascinantă de evenimente istorice deosebit de relevante, ilustrate cu imagini și informații contextuale. Utilizatorii vor descoperi dezastre celebre din trecut și modul în care acestea au influențat societatea și mediul. Exemple de evenimente prezentate: Erupția vulcanului Vezuviu, Pompei - 79 d.Hr., Cutremurul din Alep, Siria - 1138 d.Hr, Cutremurul Shaanxi din China – 1556, Incendiul din Peshtigo, SUA – 1871, Taifunul din Haiphong, Vietnam – 1881, Revărsarea Râului Galben, China – 1887, Inundațiile râului Yangtze, China – 1931, Cutremurul din Chile – 1960, Cutremur urmat de tsunami, Oceanul Indian – 2004 și despre Legenda Marelui Potop (Arca lui Noe).

4. Galerie Foto: O secțiune specială dedicată fotografiilor impresionante ale dezastrelor naturale. Aceste imagini pot transmite puterea și impactul acestor evenimente mai bine decât orice cuvânt.

5. Contact: Utilizatorii pot lua legătura cu echipa proiectului prin intermediul acestei pagini, oferind feedback, întrebări sau sugestii pentru îmbunătățirea proiectului (prin intermediul formularului HTML de pe această pagină).

Documentația Microsoft Word:

Alături de paginile HTML, proiectul "Dezastre Naturale" include o documentație exhaustivă în format Microsoft Word, totalizând 39 de pagini. Această documentație oferă un cuprins dinamic, motiva†ia alegerii temei, Aspecte teoretice, Descrierea softului utilizat, Structura aplicației, Resurse Hardware și Software necesare, Cod sursă, Glosar de termeni, Concluzii și Bibliografie.

Obiectiv:

Scopul proiectului "Dezastre Naturale" este de a oferi o platformă interactivă și informativă care să educe utilizatorii cu privire la diferitele tipuri de dezastre naturale și să le sensibilizeze cu privire la importanța conștientizării și pregătirii pentru astfel de evenimente. Proiectul urmărește să stimuleze interesul pentru protecția mediului și să încurajeze măsuri proactive pentru prevenirea și gestionarea dezastrelor naturale.

Aventura în lumea naturii imprevizibile te așteaptă! Descoperă "Dezastre Naturale" și învață despre forțele puternice care modelează mediul nostru și viețile noastre.