Divide et Impera


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Divide et Impera" are în componență 11 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Metoda Divide et impera se bazează pe principiul descompunerii problemei în două sau mai multe subprobleme (mai ușoare), care se rezolvă, iar soluția pentru problema inițială se obține combinând soluțiile subproblemelor.

Prima pagină a atestatului prezintă o zonă animată cu particule și o introducere despre metoda Divide et Impera. Pagină următoare detaliază informații generale despre principiul de funcționare, pașii până la soluționare și pseudocod pentru algoritm.

Secțiunea "Strategie" expune originile expresiei, strategia politică și elementele constitutive ale acestei strategii. Secțiunea "Aplicații" înfățișează cinci probleme și soluționarea acestora (cod sursă C++) folosind metoda Divide et Impera:

  • Maximul dintr-un vector
  • Minimul dintr-un vector
  • Suma elementelor dintr-un vector
  • Cmmdc al elementelor dintr-un vector
  • Căutare binară

În proiect alocăm o pagină HTML pentru Video (căutarea binară în C++ folosind Divide et Impera) iar ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.