Dubai


Descrierea proiectului

Situat la intersectia dintre Asia, Europa si Africa, Dubaiul este destinatia turistica ideala, care ofera o combinatie interesanta de farmec, confort si traditii arabe.

Proiectul despre Dubai contine 30 de pagini html si o documentatie cu 27 de pagini in word. Este oferit si un document de 2 pagini in word,cu explicatii html. Sunt prezentate detalii despre centrul financiar al Emiratelor, Burj al Arab, Palm Jumeirah, proiecte realizate si in curs de realizare si informatii utile, pentru vizitarea acestei regiuni. In sectiunea video sunt prezentate 5 clipuri despre: The World, Palm Jumeirah, Burj Dubai, Hotel Atlantis si Dubai Rotating Towers.

Dubaiul este cel mai popular loc din Emiratele Arabe Unite, deoarece ofera o multitudine de optiuni pentru cumparaturi, excursii de neuitat, locuri desprinse din povesti, cladiri impresionante si o diversitate culinara exceptionala. Aici este locul in care orice turist poate fi satisfacut din toate punctele de vedere. Dubai are un farmec exceptional, atat pe uscat, cat si pe apa.