Economie


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul la informatică cu titlul "Economie" conține 6 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Microsoft Word de 35 de pagini.

Economia este o știință socială ce studiază producția și desfacerea, comerțul și consumul de bunuri și servicii, modul de alocare al resurselor în circuitul economic. Deoarece are ca obiect de studiu activitatea umană, economia este o știință socială. Economia centrată pe variabile măsurabile se divide în două domenii principale: microeconomia care se ocupă de agenți individuali, cum ar fi oamenii și afacerile și macroeconomia care ia în considerare economia ca pe un întreg, cererea și oferta agregată, capitalul și materiile prime. Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre economie, microeconomie, macroeconomie, economia de piață și economia planificată.

Pagina următoare (Dicționar economic) expune informații despre Microeconomie, Macroeconomie, Piață, Cerere, Ofertă, Prețul, Banii, Tranzacțiile economice, Bursa, Dobânda, Inflația, Deflația, Produsul Intern Brut, Sectoarele economice, Șomajul. Pagina cu titlul "Istoria Teoriilor Economice" prezintă un scurt a istoric gândirii economice, cărți reprezentative din domeniu și personaje care au avut contribuții majore, precum: T. S. Kuhn, Martin de Azpilcueta, Tomas de Mercado, Adam Smith, Francois Quesnay. Pagina despre Economia României detaliază informații despre istoria economică a României din perioada pre-comunistă, economia românească în perioada 1950-1989 și puterea economică a României de după revoluția din 1989.

Proiectul prezintă și o pagină cu un test grilă cu 10 întrebări despre economie, iar ultima pagină a proiectului este reprezentată de un formular web de contact și detalii despre autorul proiectului.