Evenimente istorice


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Evenimente istorice" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

De-a lungul timpului, istoricii și-au schimbat foarte mult felul de a interpreta trecutul și perspectiva asupra faptelor sau a evenimentelor trecute, și-au reevaluat sursele și maniera de a aborda respectivele surse. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre principalele evenimente istorice și un meniu cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Evenimente semnificative din SUA) expune informații despre Războiul de independență al Statelor Unite ale Americii (1775 – 1783), Asasinarea lui Abraham Lincoln și Asasinarea lui John F. Kennedy. Pagina cu titlul "Evenimente semnificative din Europa" ilustrează detalii despre Revoluția franceză (1789-1799), Primul Război Mondial (1914-1918), Al Doilea Război Mondial (1939-1945) și Războiul Rece (1947–1991).

Pagina "Evenimente semnificative din România" conține detalii despre Unirea Principatelor Române, Războiul de Independență al României, Marea Unire din 1918, Revoluția Română din 1989.

Pagina "Test grilă" conține 10 intrebări cu 3 variante de răspuns (din care una singură este corectă), la finalul căruia primiți rezultatul obținut și răspunsurile corecte. Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.