FC Barcelona


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "FC Barcelona" conține 8 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 31 de pagini.

FC Barcelona (cunoscut sub denumirea de Barça), este un club de fotbal profesionist spaniol cu ​​sediul în Barcelona, ​​în Catalonia, Spania, fondat în 1899 de un grup de fotbaliști elvețieni, spanioli, englezi și catalani, conduși de Joan Gamper. Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre acest mare club de fotbal.

Pagina următoare prezintă istoria echipei, de la fondare, campionat de Catalunya, anii Gamper, criza și războiul civil, anii de tulburare și revenirea. Pagina despre echipă ilustrează jucători reprezentativi și cei mai faimoși jucători care au jucat la acest club.

Secțiunea despre simboluri expune în mod amânunțit informații despre Stemă și Culori (acasă / în deplasare), iar pagina despre performanțe detaliază rezultatele bune obținute pe parcursul timpului.

Proiectul conține o galerie de imagini și o pagină cu un clip video despre cele mai frumoase 10 goluri. Ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular html.