FC Liverpool


Descrierea proiectului

Atestatul despre celebra echipa de fotbal are 22 de pagini html si o documentatie de 25 de pagini in word. Este prezentat lotul actual de jucatori (daca lotul nu este actualizat, se poate face update gratuit la lotul de jucatori la cererea dumneavoastra, dupa ce se achizitioneaza proiectul), clasamentul in Premier League (de asemenea, putem actualiza clasamentul dupa ce achizitionati proiectul) si istoria clubului din 1892 pana in prezent. Proiectul contine si o galerie video, cu goluri celebre din istoria acestui club.

Liverpool Football Club este o echipa englezească de fotbal din nord-vestul Angliei. De la fondarea sa în 1892, Liverpool a câştigat cel mai mare număr de Cupe UEFA, Supercupe ale Europei şi Cupe ale Ligii. Terenul propriu al clubului este stadionul Anfield, cu o capacitate de 45,362, aflat la aproape trei mile de centrul oraşului Liverpool.

Clubul a fost fondat la 15 martie 1892 de către John Houlding, proprietarul lui Anfield. Houlding a decis formarea propriei echipe după ce Everton părăsise Anfield în urma unei dispute asupra închirierii. Numele original avea să fie Everton F.C., dar a fost schimbat în Liverpool F.C. (după F.A. a refuzat recunoaşterea echipei sub numele precizat iniţial).