FC Steaua


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "FCSB" conține 8 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre FCSB (FC Steaua București), cel mai renumit club profesionist de fotbal din România. Din punct de vedere istoric, Steaua este cunoscut ca și clubul sportiv al Armatei Române. Cu toate acestea, departamentul de fotbal s-a separat de clubul sportiv în 1998. Din acel moment, singurele legături ale clubului de fotbal cu Armata sunt tradiția istorică și stadionul Ghencea, care încă este proprietatea Ministerului Apărării Naționale, stadion pe care a jucat ultima dată în 2015. Din 2011 a început să joace pe Național Arena, stadionul devenind gazda permanentă a echipei din 2015.

De-a lungul timpului, echipa a avut mai multe steme, datorită diferitelor schimbări de proprietari și de regimuri. Logotipul actual datează din 2015, iar denumirea oficială din 2017.

Pagina cu titlul "Istoric" detaliază informații despre fondarea echipei, evoluția acesteia, perioada revoluției române și prezentul echipei. Secțiunea următoare ilustrează lotul actual de jucători, suporterii echipei și Steaua în cultura populară. Tot în această pagina prezentăm câțiva din cei mai reprezentativi jucători ai tuturor timpurilor.

Pagina despre performanțe detaliază palmaresul echipei din toate competițiile: Liga I, Cupa României, Supercupa României, Cupa Ligii, Cupa Campionilor Europeni, UEFA Europa League, Cupa Intercontinentală, Supercupa Europei. Pagina cu titlul "Simboluri" detaliază istoria stemei, a culorilor echipei și a echipamentului purtat de jucători.

Proiectul conține o galerie de imagini, un clip video cu rezumatul unui derby Steaua - Dinamo, iar ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).