Falticeni


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Fălticeni" are în componență 9 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Fălticeni este un municipiu în județul Suceava, format din localitățile componente Fălticeni (reședința), Șoldănești și Țarna Mare. Este situat în partea de sud-est a județului Suceava, pe șoseaua europeană E85 (DN2), la o distanță de 25 km de municipiul Suceava, reședința județului cu același nume. Fălticeni se remarcă prin numărul ridicat de oameni de cultură și oameni de știință români care s-au născut, au locuit, au studiat ori au creat în acest oraș. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre Fălticeni și statistici reprezentative.

Secțiunea "Istorie" prezintă evoluția localității de la prima atestare scrisă este din 15 martie 1490 și până în prezent. Paginile următoare prezintă Geografia regiunii, Cultura (personalități, ziare și publicații), Demografia orașului și Obiective turistice (Galeria Oamenilor de Seamă, Casa memorială „Mihail Sadoveanu”, etc).

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie foto și Video (clip video aerial cu drona asupra orașului).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.