Familia Regala Britanica


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Familia Regală Britanică" are în componență 8 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

Familia Regală Britanică este grupul de rude apropiate monarhului Regatului Unit. Termenul se aplică în mod obișnuit și grupului de persoane care sunt legăturile monarhului în rolul său ca suveran al celorlalte ținuturi Commonwealth, câteodată în variație cu termeni naționali oficiali pentru familie. Membrii Familiei Regale aparțin, fie prin naștere fie prin căsătorie, Casei de Windsor, din 1917, când George al V-lea a schimbat numele casei regale din Saxa-Coburg în Gotha. Prima pagină a atestatului prezintă o secțiune text animată, o imagine animată și o introducere despre Familia Regală Britanică.

Paginile următoare ale proiectului prezintă detalii despre familia regală, membrii oficiali ai familiei, rudele care nu folosesc un titlu regal, Istoricul Familiei Regale Britanice, Prințesa Diana și arborele genealogic al familiei.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie Foto și Video (clip video despre arborele genealogic al familiei).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.