Filantropi romani


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Filantropi români" are în componență 15 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Filantropia este o formă de comportare şi convingere care se manifestă prin credinţa în bunătatea oamenilor, dar şi o formă de solidaritate umană care se bazează pe o doctrină religioasă, însă cu aplicarea morală - faptică a acelei doctrine. Persoanele filantrope îşi închină viaţa şi avutul în mod altruist pentru a servi celor nevoiaşi. Filantropii acţionează după credinţa creştină de iubire a aproapelui fără a se gândi de a fi recompensaţi material. Prima pagină a proiectului prezintă un slider animat, o introducere despre filantropie și un meniu cu cei mai reprezentativi filantropi români.

Secțiunea următoare ("Personalități") expune informații despre cei mai populari filantropi români: Vasile Adamachi, Anastasie Bașotă, Stroe Belloescu, Nicolae Casso, Nedelcu Chercea, Iudita Măcelariu, Jacques M. Elias, Ioan Kalinderu, Ion Rațiu, Eliza Sturdza (Hurmuzaki), Emanuil Ungurianu, Scarlat Pastia.

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Test grilă (10 întrebări la finalul cărora primiți rezultatul testului și răspunsurile corecte).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.