Firma de amenajari interioare


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Firmă de amenajări interioare" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 34 de pagini.

Când vine vorba despre rafinament și stil, trebuie să se țină cont și de interiorul caselor, apartamentelor sau birourilor. Accentele de design utilizate corect și concret pot influența mai multe decât crezi interiorul unei încăperi. Astfel, specialiștii în domeniu sunt aici să te îndrume! Firma de amenajări interioare îmbină pasiunea pentru arta frumosului, eleganța și rafinamentul cu oferta sa amplă de servicii integrate de amenajări și design interior de înaltă calitate. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre compania de amenajări interioare.

Secțiunea următoare (Servicii) expune informații despre serviciile oferite de companie: amenajare și design interior, și un formular html de solicitare ofertă. Pagina cu titlul "Colecții" ilustrează colecțiile în stil clasic sau modern pe care compania le-a realizat. Pagina "Prețuri" detaliază costurile pentru fiecare serviciu în parte.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Portofoliu și una pentru pagina Despre noi.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.