Flori


Descrierea proiectului

Acest atestat contine 16 pagini realizate in html si este insotit de doua documentatii Microsoft Word: una de 8 pagini, a doua de 20 de pagini (o puteti alege pe cea corespunzatoare cerintelor dumneavoastra). Cu un design foarte placut, proiectul prezinta detalii despre imperiul floral: ingrijirea florilor, evolutia florilor, citate celebre despre flori, si semnificatia diferitelor flori, de exemplu frezia reprezinta incredere. Atestatul contine si o galerie de imagini realizata cu javascript. Atestatul contine si 2 clipuri video, si sunet de fundal.

Florile ne inconjoara in orice situatie ne-am afla: botez, nunta, inmormantare. Ele reprezinta de multe ori “pata de culoare" ce da farmec lumii in care traim, caci inflorirea fragililor dar gingasilor toporasi, primavara, este asteptata de toata lumea ca un mare eveniment, iar toamna cu greu ne despartim de frumoasele si “zburlitele” crizanteme, care uneori rezista in fata frigului pana in noiembrie.

Florile … frumusetea, originalitatea formelor si culorilor lor nu dispar decat odata cu ele : toate calitatile pe care natura li le atribuie din cand in cand nereprezentand altceva decat mijloace sofisticate de asigurare a continuitatii speciei. Floare, sediul organelor sexuale masculine si feminine, trebuie sa parcurga doua etape foarte importante si indispensabile, polenizarea si fecundarea, pentru realizarea acestui obiectiv.

In general plantele superioare au flori hermafrodite incare sunt prezente simultan atat organele sexuale feminine cat si cele masculine. Doar in cateva cazuri cele doua sexe sunt separate: la plantele dioice (de exemplu: salcia, pomisorul –ghimpos, dafinul) florile masculine si feminine sunt purtate de plante diferite; la plantele monoice (prumd si dovleac) aceeasi planta poarta separat ,atat florile feminine cat si cele masculine.