Ford - de la inceputuri pana in prezent


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul HTML și CSS intitulat "Ford - de la Începuturi Până în Prezent" reprezintă o incursiune captivantă în istoria și evoluția mărcii Ford, cuprinzând un total de 8 pagini HTML. Acesta este îmbogățit de o documentație detaliată în format Microsoft Word, însumând 36 de pagini.

Meniul proiectului oferă acces rapid și simplu către diferite secțiuni relevante, incluzând: Pagina de start (Home), Secțiunea dedicată brandului Ford, Galeria Foto, Secțiunea Video și Pagina de Contact.

Sub categoria "Ford" din meniu, sunt prezente mai multe pagini HTML care aduc în prim-plan următoarele subiecte esențiale:

  1. Povestea lui Henry Ford: Această pagină reprezintă un omagiu adus fondatorului și viziunii sale, explorând momentele cheie din viața lui Henry Ford și influența sa asupra industriei automobilelor.
  2. Ford Motor Company: Această secțiune aduce în atenție istoria companiei, incluzând momentele definitorii, evoluția, inovațiile și impactul său asupra industriei auto la nivel global.
  3. Modele Celebre: Pagina dedicată modelelor iconice dezvoltate de Ford oferă o incursiune captivantă în mașinile care au definit standarde în industrie, prezentând evoluția acestora de-a lungul anilor.
  4. Curiozități: Această pagină propune o serie de informații interesante, inedite și anecdote legate de istoria și evoluția brandului Ford, oferind detalii fascinante și mai puțin cunoscute despre companie și modelele sale de mașini.

Fiecare pagină HTML este finisată și prezentată cu o combinație armonioasă de HTML și CSS pentru a asigura o experiență plăcută și informativă pentru utilizatori. Navigarea intuitivă și structura detaliată permit explorarea facilă a informațiilor și a conținutului de interes legat de istoria și impactul mărcii Ford în industria auto.