Formula 1


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

"Formula 1" este un proiect complex realizat în HTML și CSS, ce se axează pe pasionanții motorsportului și entuziaștii acestei competiții de vârf. Cu un total de 7 pagini HTML și o documentație detaliată în format Microsoft Word cu 35 de pagini, acest proiect aduce în prim-plan lumea fascinantă a cursei de Formula 1.

Meniul proiectului oferă o varietate de pagini interesante pentru a explora:

  1. Prima Pagină: Această pagină de start este portița către universul Formula 1. Cu un design atrăgător și elemente interactive, utilizatorii vor fi întâmpinați cu ultimele știri, imagini spectaculoase și citate celebre din istoria sportului.

  2. Istoric: În această secțiune, pasionații vor descoperi povestea și evoluția cursei de Formula 1 de la începuturi până în prezent. O prezentare cronologică va ilustra principalele etape și personalități care au marcat istoria competiției.

  3. Regulament: O pagină esențială pentru înțelegerea modului în care se desfășoară o cursă de Formula 1. Regulile complexe ale acestui sport au fost sintetizate și prezentate într-un mod accesibil și clar.

  4. Campioni Mondiali: Această secțiune aduce omagiu campionilor care au dominat lumea Formula 1. Fiecare campion va avea o scurtă biografie, iar vizitatorii vor putea vedea fotografiile lor cu trofeele câștigate.

  5. Quiz: Încărcat cu adrenalină și provocări intelectuale, acest quiz testează cunoștințele vizitatorilor despre Formula 1. Cu întrebări variate și nivele de dificultate crescândă, utilizatorii vor fi captivați de acest joc distractiv. Testul grilă conține 10 întrebări cu 3 variante de răspuns, realizat cu HTML și JavaScript

  6. Galerie: O colecție impresionantă de imagini spectaculoase din cursele de Formula 1. Utilizatorii vor putea naviga prin diverse categorii de fotografii și vor fi uimiți de frumusețea și acțiunea surprinse în cadrele captivante.

  7. Contact: Această pagină oferă informații de contact pentru echipa din spatele proiectului "Formula 1". Vizitatorii pot lăsa feedback, sugestii sau întrebări legate de proiect.

Documentația extinsă de 35 de pagini în format Microsoft Word este un ghid detaliat pentru dezvoltatorii sau pasionații care doresc să înțeleagă structura și codul sursă al proiectului. Aceasta conține explicații ample despre structura paginilor, stilurile CSS utilizate, adaptabilitatea la diferite dispozitive și optimizări pentru performanțe superioare.

În concluzie, proiectul "Formula 1" este o oportunitate de a explora și de a înțelege universul fascinant al cursei de Formula 1 prin intermediul unei experiențe web interactive și informativă. Cu conținutul său bogat și documentația detaliată, acest proiect aduce în prim-plan pasiunea și devotamentul pentru motorsport, captivându-i pe toți cei care îl vor explora.