Fortele pentru Operatii Speciale (FOS)


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Forţele pentru Operațiuni Speciale" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Forţele pentru Operațiuni Speciale constituie răspunsul parţial la noile tipuri de conflicte ale secolului al XXI-lea. Locul şi rolul acestora este dat de modul eficient în care îşi îndeplinesc misiunile. Învățând din experienţa conflictelor trecute, dar mai ales din cele contemporane, se constată că accentul se va pune pe constituirea unor forţe reduse ca număr, dar dispunând de o mobilitate superioară şi armament de ultimă generaţie. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre temă, 5 adevăruri despre Forțele pentru Operații Speciale și un meniu cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Echipamente) expune informații despre achiziţia unui sistem militar, Sisteme de intelligence, supraveghere şi recunoaştere (ISR), Mijloace moderne de asigurare a mobilităţii (transport), Precizia şi eficienţa executării focului, Operaţii bazate pe asistenţă, Reţele şi date.

Forțele pentru Operații Speciale (FOS) din România sunt sub comanda Ministerului Apărării Naționale (MApN) iar cei care vor să ajungă specialiști în domeniul FOS trebuie să se înscrie la concursurile periodice de admitere organizate de MApN. Pagina "Admiterea" evidențiază toate informațiile necesare despre acest aspect.

Pagina "Pregătire și antrenamente" expune detalii despre operaţiile de tip comando, cât şi cele din domeniul contraspionajului, antrenamente de luptă corp la corp, trageri cu toate categoriile de armament, tehnici de supraviețuire în cele mai dificile condiţii de climă şi relief, cunoaşterea aparaturii de transmisiuni, cunoştinţe şi deprinderi medicale superioare, cunoaşterea procedeelor de distrugere, informații despre Beretele verzi sau Forţele speciale ale US Army și despre Forţele speciale ruse.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Misiuni (misiunile forţelor speciale constau în acţiuni cu un mare grad de risc executate, în special, prin mijloace neconvenţionale) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.