Frumusetea de-a lungul timpului


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Frumusețea de-a lungul timpului" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 38 de pagini.

Frumusețea este un termen abstract, ale cărui aspecte sunt legate de simțul estetic sau artistic al omului. Cu definirea mai completă a acestui termen se ocupă estetica, o disciplină din cadrul filozofiei. Ca orice apreciere emoțională, stabilirea frumosului este de natură subiectivă. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre frumusețe, citate celebre despre frumusețe și un meniu cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Frumusețea feminină) expune informații despre conceptul de frumusețe în Egiptul Antic, Grecia și Roma Antică, Dinastia Han, Evul Mediu, Renașterea și Epoca Victoriană, Anii 20, Epoca de aur a Hollywoodului, Anii 60, Anii 90, Frumusețea feminină în prezent în diversele spaţii culturale. Pagina cu titlul "Frumusețea masculină" ilustrează detalii despre frumusețea masculină în trecut, în prezent în diversele spaţii culturale.

Pagina "Curiozități" prezinta ritualuri de înfrumusețare ciudate există încă de când au început să își facă loc în sufletele noastre germenii nesiguranței, orgoliul sau dorința de răsfăț..

Proiectul conține și o pagină cu titlul "Galerie foto" dedicată imaginilor. Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.