Functia de gradul II


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Funcția de gradul II" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre conținutul proiectului și întrebări frecvente. Paginile proiectului folosesc ecuații matematice reprezentate în HTML pentru a detalia informațiile.

Pagina următoare detaliază rezolvarea rădăcinilor ecuației de gradul II, forme de exprimare a funcțiilor de gradul al doilea, semnul, descompunerea trinomului de gradul al doilea în R și relații între rădăcini. Paginile ce urmează ilustrează graficul funcției de gradul II (punctele de maxim și de minim), Rezolvarea și Reprezentarea (introducem ecuația în input-ul HTML, graficul va afișa ecuația introdusă iar rădăcinile vor fi calculate și afișate în partea de jos a paginii) și Relațiile lui Viète.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Test grilă (realizat în JavaScript, calculează scorul obținut și afișează raspunsurile corecte), iar ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.