Genetica


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Genetica" are în componență 10 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Genetica studiază modul în care organismele vii moștenesc caractere, numite trăsături, de la precursorii lor; de exemplu, copiii seamănă adesea cu părinții. Genetica urmărește să stabilească ce trăsături sunt moștenite și să explice cum sunt transmise aceste trăsături din generație în generație. Prima pagină a atestatului prezintă date generale despre Genetică și importanța acestei ramuri a tehnologiei în evoluția umană.

Secțiunea următoare (Ereditatea) expune două pagini html cu informații despre Gene și ereditate și Boli ereditare. Secțiunea cu titlul "Funcțiile genelor" ilustrează detalii despre Sinteza proteinelor și Copierea genelor.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Cercetare în domeniul geneticii Gene și ne axăm în mod deosebit pe Gene și evoluție și Inginerie genetică. Atestatul are în componență o pagină web pentru Galeria de imagini și încă o pagină web pentru prezentarea unui clip video despre genetică.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.