Genuri muzicale


Descrierea proiectului

Un proiect cu design deosebit, contine 23 de pagini realizate in html,si o documentatie de 27 de pagini in Word. Sunt prezentate detalii despre mai multe genuri muzicale: Ambientala, Blues, Chillout, Clasica, Dance, Jazz, Hip-Hop, House, Latino, Pop, R&B, Reggae, Reggaeton, Rock. Atestatul contine o clasificare a instrumentelor muzicale, o scurta istorie a genurilor muzicale, o galerie de imagini si o sectiune video.

Muzica se referă la vibraţie în primul rând, apoi orice aranjament de sunete generate în mod deliberat sau nu. Definiţia muzicii în sens precis este un subiect controversat, dar de obicei este vorba despre sunete organizate, de natură temporală, asociate cu un anume grad de ritm, melodie şi armonie, care impresionează analizatorul auditiv al fiinţelor datorită substratului afectiv-emoţional.

Există nenumărate metode de a asculta muzică. O metoda tradiţională este de a o asculta live, în prezenţa muzicienilor. Muzica poate fi ascultată live şi prin intermediul unui radio sau televizor, însă rezultatul este mai apropiat de redarea unei înregistrări audio sau a urmăririi unui videoclip muzical. Unele recitaluri live conţin elemente preînregistrate, cum este cazul DJ-ilor care folosesc discuri vinil pentru a produce muzică prin zgârierea acestora. Evident că o altă alternativă de a asculta muzică este producţia proprie, fie că folosiţi un instrument muzical, cântaţi vocal sau compuneţi.