Gimnastica


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul la informatică cu titlul "Gimnastica" conține 7 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Microsoft Word de 35 de pagini.

Gimnastica este un sport care include exerciții fizice care necesită echilibru, forță, flexibilitate, agilitate, coordonare și rezistență. Mișcările implicate în gimnastică contribuie la dezvoltarea grupurilor de brațe, picioare, umeri, spate, piept și mușchi abdominali. Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre gimnastică și o scurtă istorie a acestui sport.

Pagina următoare (Aparate) expune informații despre bârnă, sărituri, sol și paralele. Pagina cu titlul "Jocuri Olimpice" prezintă un scurt istoric al jocurilor olimpice moderne și momentele reprezentative pentru România. Pagina despre Nadia Comăneci detaliază informații despre reușitele celei mai bune gimnaste de origine română din istorie.

Proiectul prezintă o galerie de imagini, un clip video cu reprezentația de nota 10 a Nadiei Comăneci, iar ultima pagină a proiectului este reprezentată de un formular web de contact și detalii despre autorul proiectului.