Handbal


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "Handbal" conține 6 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 30 de pagini.

Handbalul este un sport de echipă care se joacă cu o minge, folosindu-se numai mâinile. Meciul are loc între două echipe a 7 jucători (6 jucători de câmp și un portar) pe durata a două reprize a câte 30 de minute. Scopul jocului este de a marca cât mai multe goluri în poarta echipei adversare. Echipa care a marcat mai multe goluri câștigă meciul. Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre handbal, un sport foarte benefic pentru sănătate și pentru condiția fizică.

Pagina despre istorie expune evoluția sportului, de la crearea acestuia de către profesorul german Carl Schellenz și până în prezent. Tot în această secțiune prezentăm și istoria handbalului românesc, începând cu februarie 1920, când un profesor de educaţie fizică din Sibiu a asistat la primul meci demonstrativ de handbal în unsprezece, pe un teren de fotbal din Germania. Imaginile din această pagină ilustrează meciuri de handbal celebre și articole de ziar din perioada comunistă.

Pagina cu titlul "Terenul de handbal" oferă informații detaliate despre porți, liniile terenului de joc (linia de 9 metri, linia de 7 metri, linia de restricție, linia de centru și linia de schimb). Pagina despre "Regulile jocului" ne informează despre: cât durează un joc, reguli de bază, mingea, multitudinea schemelor de joc și a procedeelor de depășire, pasare sau aruncare (pași, dublu dribbling, joc pasiv, picior, șapte metri, timeout) și despre prelungiri. Tot în această pagină prezentăm și o galerie de imagini.

Secțiunea despre posturi prezintă detalii despre fiecare poziție de joc: Portar, Centru, Inter, Extremă, Pivot.

Ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).