Harry Potter Studios


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

"Harry Potter Studios" este un proiect web captivant și interactiv, dezvoltat în HTML și CSS, care oferă utilizatorilor o incursiune virtuală în lumea magică a filmelor Harry Potter. Cu un total de 12 pagini HTML și o documentație detaliată de 36 de pagini în format Microsoft Word, acest proiect se concentrează pe aducerea magiei la viață prin intermediul tehnologiei web.

Meniu Proiect:

 1. Home: Pagina principală care oferă o privire de ansamblu asupra Harry Potter Studios și atrage utilizatorii în experiența lor online.

 2. Harry Potter Studios: O pagină centrală care oferă detalii extinse despre studio, istoria sa și procesul de producție al filmelor Harry Potter.

 3. Locația: O pagină dedicată studiourilor reale și virtuale unde au fost filmate scene memorabile din seria Harry Potter.

 4. Lucruri de făcut: O listă a activităților și experiențelor pe care vizitatorii le pot avea la Harry Potter Studios, inclusiv turnee, ateliere și evenimente speciale.

 5. Galerie: Pagina care adună imagini și clipuri video de la culisele producției, oferind o privire în culisele realizării filmelor.

 6. Contact: O pagină interactivă care furnizează informații de contact și formular de feedback pentru vizitatori.

Categoria "Harry Potter Studios": Această secțiune specială din meniu oferă detalii specifice despre diverse aspecte ale producției Harry Potter.

 1. Explorați Turul: O pagină care ghidează vizitatorii prin tururile virtuale ale studiourilor, oferindu-le o experiență captivantă.

 2. Seturi: Detalii despre decorurile și seturile impresionante folosite în filmele Harry Potter, inclusiv informații de fundal și fotografii.

 3. Recuzită: O privire în culisele la obiectele magice și recuzita folosite în filme, cu imagini detaliate și informații interesante.

 4. Costume: Informații despre costumele elaborate și distincte purtate de personajele din lumea lui Harry Potter.

 5. SFX și VFX: O pagină care explorează efectele speciale (SFX) și efectele vizuale (VFX) care au adăugat magie filmelor.

 6. Efecte pentru Creaturi: Detalii despre crearea și implementarea efectelor speciale pentru creaturile fantastice din lumea Harry Potter.

 7. Departamentul de Arte: O privire detaliată asupra eforturilor depuse de departamentul de arte în producția filmelor, inclusiv concepte de artă și design.

Pagina Galerie găzduiește trei clipuri video și o selecție de imagini de înaltă calitate, permițând vizitatorilor să se bucure de momente cheie din spatele camerelor de filmat.

Cu o structură complexă și interactivitate crescută, "Harry Potter Studios" aduce magia filmelor în mediul online, oferind utilizatorilor o experiență captivantă și informativă despre producția cinematografică a seriei Harry Potter.