Huawei


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Huawei" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Huawei este o companie multinațională producătoare de echipamente de telecomunicații din Republica Populară Chineză. Huawei și-a desfășurat produsele și serviciile în mai mult de 170 de țări, iar din 2011 a servit 45 dintre cei mai mari 50 de operatori de telecomunicații. Rețelele sale, peste 1500 la număr, ajung la o treime din populația lumii. Huawei a depășit Ericsson în 2012 ca cel mai mare producător de echipamente de telecomunicații din lume.

Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, detalii introductive, valorile companiei și activitate. Pagina următoare (Istorie) expune un timeline cu evenimente importante din evoluția companiei. Pagina "Produse & Servicii" oferă detalii despre Telecom networks, Global services, Dispozitive, EMUI (Emotion User Interface).

Secțiunea "Marketing" ilustrează eforturile pentru promovarea companiei Huawei. Următoarea pagină prezintă conducerea companiei Huawei. Secțiunea "Parteneri" evidențiază cei mai importanți colaboratori ai companiei: T-Mobile, TalkTalk, British Telecom, Portugal Telecom, Cox Communications, Bell Canada, PTCL, PLDT, ClearWire, Motorola, Vodafone, Orange.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.