Iluzionismul


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Iluzionismul (numit și magie sau magie scenică), este o artă a spectacolului ce delectează audiența cu punerea în scenă a unor trucuri sau prin crearea unor iluzii aparent imposibile sau supranaturale, prin folosirea unor mijloace naturale. Aceste mijloace sunt numite trucuri magice, efecte sau iluzii.

Este vorba despre o știință empirică care se bazează pe cunoștințe neurologice. Una dintre ele constă în perturbarea sistemului somatosenzorial, cel care administrează informațiile provenind de la suprafața corpului nostru pe calea celulelor senzitive. Strângând câteva secunde încheietura mâinii subiectului, maestrul creează așa-numitul „contrast de impresie”.

Atestatul la informatică despre iluzionism are 6 pagini web realizate în HTML și o documentație Word de 13 pagini. Proiectul prezintă informații despre iluzionism, istoricul acestui domeniu din antichitate până în zilele noastre, topul iluzioniștilor în lume, o galerie de imagini (realizata cu ajutorul JavaScript), un clip video despre magicianul Dynamo și o pagină de contact cu detaliile autorului.