Inteligenta artificiala in medicina contemporana


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Inteligența artificială în medicina contemporană" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Dezvoltarea AI a schimbat deja medicina, însă multe dintre aplicaţiile sale practice sunt încă puţin înţelese și nedezvoltate la nivelul întregului potenţial. AI în medicină înseamnă atât programe virtuale – menite să faciliteze, de exemplu, administrarea bazelor de date, stabilirea diagnosticului, monitorizarea pacienţilor sau să producă simulări 3D ale componentelor biologice –, cât și dispozitive fizice, cum sunt roboţii ori protezele inteligente. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, un clip video, o introducere despre Inteligența artificială, Bertalan Meskó și o introducere despre inteligența artificială în medicină.

Secțiunea următoare (Avantaje și dezavantaje) expune informații despre eavantajele (existența instrumentelor de interpretare imagistică, timp redus de diagnosticare, dezvoltarea de noi medicamente, erori minime în depistarea infecțiilor, fluxuri de lucru îmbunătățite, ș.a.) și dezavantajele (preocupări etice, relația pacient-medic, securitatea datelor) inteligenței artificiale în acest domeniu. Pagina cu titlul "Cadrul legal, organizare și atributii" ilustrează detalii legale și administrative ale acestei instituții. Pagina "Tipuri de tehnologii AI în medicină" evidențiază detalii despre Chirurgia robotică, Asistenţa medicală virtuală, Software inteligent de diagnostic, Imagistică medicală bazată pe inteligenţă artificială, AI pentru noi medicamente produse mai rapid şi mai ieftin.

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Exemple de tehnologii AI în medicină, unde detaliem aspecte precum:

  • Apple watch
  • Sistemul AI Aidoc
  • Sistemul AI PowerLook Density Assessment 3.4 de la iCAD
  • Algoritmul AI al Zebra Medical Vision
  • Algoritmul EchoMD AutoEF al Bay Labs
  • Sistemul NeuralBot al Neural Analytics
  • IDx – diagnosticul retinopatiei diabetice
  • Icobrain al Icometrix
  • Programul OsteoDetect al Imagen

Proiectul mai conține o Galerie de imagini, iar ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.