Irlanda


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul "Irlanda" reprezintă un site web creat utilizând HTML și CSS, ce ilustrează farmecul și bogăția istorică și culturală a Irlandei. Cu un total de 19 pagini HTML și o documentație detaliată de 35 de pagini în format Microsoft Word, acest proiect oferă utilizatorilor o experiență interactivă și informativă despre destinații turistice deosebite, detalii importante despre țară și alte elemente esențiale ale culturii irlandeze.

Meniul proiectului cuprinde următoarele opțiuni: Prima Pagină, Turism, Detalii, Foto, Video și Contact, fiecare dintre ele facilitând accesul la conținut specific.

 1. Prima Pagină: Această pagină oferă o introducere captivantă despre proiect și încurajează utilizatorii să exploreze fascinanta lume a Irlandei.

 2. Turism: Această secțiune reprezintă punctul central al proiectului și oferă acces la informații detaliate despre cele mai importante destinații turistice din Irlanda. Fiecare destinație are propria pagină HTML, cu descrieri impresionante și imagini însoțite de texte sugestive. Lista paginilor din categoria "Turism" include:

  • Stâncile Moher: Descriere despre aceste impresionante stânci și importanța lor culturală și istorică.
  • Giants Causeway: Informații despre celebrele coloane de bazalt și legendele lor fascinante.
  • Poulnabrone Dolmen: O privire asupra misteriosului dolmen și semnificația sa culturală.
  • Newgrange: Descoperirea unui sit arheologic vechi de milenii, faimos pentru arhitectura sa.
  • Dun Aengus: Prezentarea unui impresionant fort preistoric situat pe un stânc abrupt.
  • Killarney și Inelul Lui Kerry: Călătorie virtuală într-unul dintre cele mai frumoase peisaje din Irlanda.
  • Stânca Cashel: Detalii despre această fortăreață medievală cu vedere panoramică.
  • Castelul Bunratty și Parcul Folk: O privire asupra istoriei fascinante și a tradițiilor irlandeze.
  • Dublin: Prezentarea capitalei, centrul cultural și istoric al Irlandei.
  • Glendalough: Explorarea frumuseții pitorești și a sitului monastic vechi.
 3. Detalii: Această secțiune oferă informații de bază despre țară și elemente esențiale ale culturii irlandeze. Fiecare subiect important are propria sa pagină HTML pentru a oferi detalii amănunțite. Paginile din categoria "Detalii" includ:

  • Geografie: Descriere a reliefului, râurilor și a elementelor geografice semnificative.
  • Istorie: Prezentarea trecutului bogat și evenimentelor importante din istoria Irlandei.
  • Demografie: Informații despre populație, grupurile etnice și diversitatea culturală.
  • Administrare: Detalii despre sistemul politic și administrativ al țării.
  • Capitala: O privire mai detaliată asupra capitalei Dublin și a importanței sale culturale.
 4. Foto: Într-o explozie de culori și imagini, această secțiune prezintă o colecție impresionantă de fotografii ce surprind peisaje spectaculoase, sate pitorești și evenimente tradiționale din Irlanda. O experiență vizuală ce încântă privirea și inspiră călătorii.

 5. Video: Utilizatorii sunt invitați să se delecteze cu o înregistrare video captivantă ce redă atmosfera vie a Irlandei.

 6. Contact: Pagina de contact facilitează interacțiunea cu echipa din spatele proiectului și oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a trimite întrebări, sugestii sau feedback. Este locul unde potențialii vizitatori pot găsi răspunsuri la întrebările lor și pot iniția colaborări.

Proiectul "Irlanda" își propune să ofere utilizatorilor o experiență captivantă și informativă, utilizând tehnologii web moderne și o documentație exhaustivă pentru a explora această destinație plină de farmec și tradiții istorice. Prin intermediul acestui proiect, cei curioși despre Irlanda vor avea ocazia să descopere frumusețea ei încântătoare și să înțeleagă mai bine cultura și patrimoniul său unic.