Isaac Newton


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Isaac Newton" are în componență 10 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Sir Isaac Newton a fost un matematician, fizician, astronom, teolog și autor englez (descris în zilele sale drept „filosof natural”), care este recunoscut pe scară largă drept unul dintre cei mai influenți oameni de știință din toate timpurile și ca o figură cheie în revoluția științifică. Cartea sa Philosophiæ Naturalis Principia Mathematica (Principiile matematice ale filosofiei naturale), publicată pentru prima dată în 1687, a stabilit mecanica clasică. Newton a adus, de asemenea, contribuții fundamentale in optică și împarte meritele cu Gottfried Wilhelm Leibniz pentru dezvoltarea calculului infinitdezimal. Prima pagină a atestatului prezintă structura site-ului și o introducere despre Isaac Newton.

Secțiunea următoare (Descoperiri) expune informații despre Teorii dezvoltate de marele inventator, Opere filozofice și religioase, premii și decorațiuni. Pagina cu titlul "Biografia" prezintă un submeniu cu 3 pagini html despre: Viața, Educația și Opiniile religioase ale lui Isaac Newton.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Clipuri video și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.