Istoria Arhitecturii


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Istoria arhitecturii" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 31 de pagini.

Istoria arhitecturii urmărește schimbările arhitecturale prin diferite tradiții, regiuni, tendințe stilistice generale și date. Se crede că începutul tuturor acestor tradiții este omul care satisface nevoia fundamentală de adăpost și protecție. Termenul „arhitectură” se referă în general la clădiri, dar în esența sa este mult mai larg, incluzând domenii pe care le considerăm acum forme specializate de practică, cum ar fi ingineria civilă, navală, militară și arhitectura peisagistică. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre arhitectură și evoluția acesteia pe parcursul timpului.

Secțiunea următoare (Înainte de Renaștere) expune informații despre arhitectura neolitică, antichitate (Mesopotamia, Egipt, Grecia, Imperiul Roman) și Evul Mediu. Pagina cu titlul "După Renaștere" ilustrează detalii despre Renaștere, Barocul, Rococo și rocaille și Neoclasicism.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Epoca Modernă (Beaux-Arts, Art Nouveau, Modernismul Timpuriu, Expresionismul și Art Deco) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.