Istoria benzilor desenate japoneze


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Istoria benzilor desenate japoneze" are în componență 8 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Manga sunt benzi desenate sau romane grafice originare din Japonia. Majoritatea manga se conformează unui stil dezvoltat în Japonia la sfârșitul secolului al XIX-lea, iar forma are o lungă preistorie în arta japoneză anterioară. Termenul manga este folosit în Japonia pentru a se referi atât la benzi desenate, cât și la desene grafice. În afara Japoniei, cuvântul este de obicei folosit pentru a se referi la benzi desenate publicate inițial în țară. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre benzile desenate japoneze.

Secțiunea următoare (Istorie) expune două pagini cu informații despre istoria benzilor desenate japoneze înainte de al doilea război mondial și după cel de al doilea război mondial. Pagina cu titlul "Detalii" ilustrează două pagini html despre Publicații și Expoziții și Demografie.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Video (Interviu cu Hajime Isayama) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.