Jocurile Olimpice


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Jocurile Olimpice" are în componență 6 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 30 de pagini.

Jocurile Olimpice reprezintă, nu numai pentru lumea sportului, un eveniment internațional important, care reunește mii de sportivi de pe toate continentele. Jocurile olimpice se organizează în ani pari, alternând, la doi ani, jocurile olimpice de vară cu jocurile olimpice de iarnă. Edițiile de același fel (JO de vară/iarnă) au loc din patru în patru ani, de fiecare dată fiind găzduite de o altă țară.

Prima pagină a atestatului prezintă detalii introductive, amprenta vechilor greci în jocurile de astăzi și o mică galerie de imagini. Pagina "Istorie" evidențiază originea jocurilor, primele ediții, cursele cu trăsura, luptele, competiția, jocurile olimpice: aducătoare de pace. De asemenea, sunt prezentate informații despre jocurile olimpice moderne și orașele gazdă pentru ultimele 15 ediții (Jocurile Olimpice de Vară/Iarnă).

Secțiunea "Simboluri Olimpice" ilustrează Motto-ul olimpic, Inelele olimpice, Drapelul Olimpic, Imnul Olimpic, Flacăra și Torța Olimpică, Mascota și Posterul Olimpic, Ceremonia de deschidere/ închidere, Jurământul și Salutul Olimpic, Medaliile olimpice și premierea. Pagina "Sporturi" detaliază sporturile olimpice de vară: atletism, baschet, box, scrimă, ciclism, fotbal, haltere, înot și sporturile olimpice de iarnă: bob, hochei pe gheață, patinaj artistic, patinaj viteză, sanie, schi alpin, schi sărituri, skeleton.

Pagina "Mari campioni" reprezintă cei mai populari campioni ai Jocurilor Olimpice: Michael Phelps, Larissa Latînina, Nikolai Adrianov, Paavo Nurmi, Carl Lewis, Sawao Kato. Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor).