Judetul Calarasi


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică are titlul "Județul Călărași" și conține 7 pagini web realizate în HTML, și este însoțit de documentația Microsoft Word aferentă de 38 de pagini.

Judeţul Călăraşi, declarat ca unitate teritorial-administrativă în ianuarie 1981, este situat în partea de Sud-Est a României, pe malul stâng al fluviului Dunărea şi al braţului Borcea. Reşedinţa judeţului este municipiul Călăraşi. Suprafața totală a județului Călărași, de 5088 km², ocupând locul 28 ca mărime în rândul judeţelor ţării, face parte din partea de sud a câmpiei Bărăganului. Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre acest județ și detalii despre: populație, relief, vegetație, economie, politică.

Pagina următoare detaliază Istoria Județului din Neolitic (Cultura Gumelniţa) și până în prezent. Secțiunea cu titlul "Atracții turistice" ilustreaza informații despre Brațul Borcea al Dunării, Plajele din Călărași și ostroavele de pe Dunăre, Biserica fostei Mănăstiri Negoiești, Muzeul Dunării de Jos, Muzeul de arheologie al civilizației Gumelnița, Lacul Valea Roșie, Ruinele Cetății Bizantine Vicina, Grădina Zoologică Călărași, Balta Ialomiței, Situl arheologic de la Grădiștea – Călărași, Parcul municipal Călărași. Pagina "Curiozități" oferă informații despre top 10 curiozități ale județului Călărași.

Ultimele pagini ale proiectului sunt reprezentate de testul grilă cu 10 întrebări (realizat cu ajutorul JavaScript) la finalul căruia puteți afla răspunsurile corecte și rezultatul dumneavoastră, galeria de imagini și pagina de contact (cu detaliile elevului și un formular de contact html).