Kylian Mbappe


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Kylian Mbappé" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 39 de pagini.

Starul lui Paris Saint-Germain și al naționalei Franței, Kylian Mbappé, are deja mai multe trofee și medalii decât numărul anilor și l-a făcut uitat pe Thierry Henry în ofensiva selecționatei Franței, fiind în pole-position pentru a deveni cel mai bun marcator din toate timpurile pentru francezi. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre Kylian Mbappé și un meniu cu paginile proiectului.

Secțiunea următoare (Copilăria) expune informații despre cum a copilărit din 1998 (anul nașterii) și până a devenit adult. Pagina cu titlul "Stil de joc" ilustrează talentul său și performanțele precoce, atacurile versatile și poziția în joc. Pagina "Echipa de club" evidențiază performanțele la nivel de club atât la AS Monaco, cât și la Paris Saint-Germain.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru performanțele la Echipa națională (Campionatele mondiale din 2018 si 2022) și Galerie de imagini.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.