Lumea balenelor


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Un proiect extrardinar, cu design deosebit - rezolutia acestui proiect se adapteaza automat oricarui dispozitiv, indiferent ca este vorba de telefon, tableta sau laptop. Atestatul are in componenta 18 pagini web html si este insotit de documentatia Word de 27 de pagini. In acest site sunt prezentate informatii detaliate despre balene, particularitati, fizionomie, clasificare, samd. De asemenea se prezinta in detaliu informatii despre balena albastra, balena alba, balena cu cocoasa, balena de Groenlanda, casalotul, orca, balena pigmeu, balena cenusie. In proiect este inclusa o galerie de imagini si un clip video. Ultima pagina a proiectului contine detalii despre autor si un formular html.

Balenele sunt animale marine care traiesc, se hranesc, se reproduc si isi cresc puii in ocean. Balenele au marimi de la 2.5 metri si 135 kg pana la 35 de metri si 200 de tone (balena albastra). Ele au evoluat din animale terestre. Periodic trebuie sa iasa la suprafata sa respire. Corpul fusiform le ajuta sa inoate mai usor si sa-si pastreze temperatura de 36 de grade chiar si in ape reci. Balenele sunt protejate de legile internationale.

Balenele sunt animale blânde, inteligente, care se hrănesc cu microorganismele din ocean. Balenele au dezvoltat în cursul evoluției lor niște formațiuni numite fanoane, care le permit să se hrănească cu plancton. Acestea se termină prin niște prelungiri în formă de perie, care funcționează ca o sită. Astfel, din tonele de apă vehiculate prin gură, ele rețin doar planctonul. Diferite specii de balene și-au dezvoltat propriile tipuri de fanoane, astfel încât acestea să rețină componente diferite ale planctonului.