Machiaj prostetic


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest Atestat la informatică despre "Machiajul prostetic" conține 6 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Machiajul prostetic este procesul de utilizare a tehnicilor de sculptură prostetică, modelare și machiaj profesional pentru a crea efecte cosmetice avansate și spectaculoase. Machiajul prostetic a revoluționat filme precum "Planet of the Apes", "Little Big Man", "Fantoma de la Operă", "Omul cu o mie de fețe", "Frankenstein", "Star Trek", "Terminator", "Jurassic Park" și multe altele.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre machiajul prostetic și o listă de link-uri către paginile: "Materiale", "Tehnica","Artiști", "Foto-Video".

Aplicațiile fundamentale ale machiajului prostetic pot avea complexitate diferită, de la simple răni, cicatrici sau picături de sânge și până la lucrări sofisticate care schimbă complet aspectul unui actor. Pagina "Materiale" prezintă detalii despre tipurile de materiale folosite în această industrie: Latex lichid, Spumă din latex, Silicon, Plastilina, Alginat, Ciment din gips, Bandaje din ipsos, Agent de separare, Compus pentru îndepărtarea machiajului.

Secțiunea următoare prezintă tehnica de realizare a unui machiaj prostetic, de la procesul de a lua o matriță până la rezultatul final. Secțiunea "Artiști" prezintă cei mai renumiți experți din acest domeniu (și contribuțiile lor): Lon Chaney, Jack Pierce, John Chambers, Dick Smith, Rick Baker, Stan Winston, Greg Nicotero.

Proiectul conține o galerie de imagini și un clip video în care se realizează un machiaj prostetic. Ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).