Machu Picchu - The Inca Civilisation


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul la informatică cu titlul "Machu Picchu - The Inca Civilisation" are în componență 7 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Microsoft Word (33 de pagini). Conținutul site-ului web este în limba engleză.

Machu Picchu este un oraș-templu incaș din secolul al XV-lea d.Hr., situat pe teritoriul regiunii actuale Cusco din Peru. Ruinele au fost redescoperite în 1911 de către arheologul Hiram Bingham, fiind unele dintre cele mai frumoase și enigmatice locuri străvechi din lume. În timp ce incașii foloseau sigur vârful muntelui (2761,5 m înălțime), ridicând sute de structuri de piatră începând cu anii 1400, legendele și miturile indicau faptul că Machu Picchu (însemnând "vechiul pisc" în limba Quechua) era adorat ca un loc sacru din cele mai vechi timpuri.

Prima pagină a proiectului înfățișează o prezentare generală despre Machu Picchu. Pagina următoare (History) detaliază informații despre trecutul acestui loc mirific din antichitate până în prezent. Pagina cu titlul "Geography" expune aspecte despre geografia și demografia acestui loc.

Secțiunea "Turism" conține informații esențiale despre atracțiile acestei zone.

Pagina "Galerie Foto" ilustrează imagini reprezentative din celebrul oraș antic. Pe pagina "Video" am adăugat un clip video aerian ce înfățisează Machu Picchu filmat cu drona. Ultima pagină a proiectului prezintă un formular web HTML și detalii despre autorul atestatului.