Mamifere


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Mamifere" are în componență 17 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 33 de pagini.

Mamiferele sunt animale vertebrate care constituie clasa Mammalia și se caracterizează prin prezența glandelor mamare care la femele produc lapte pentru hrănirea (alăptarea) puilor. Tipul corpului de bază este patruped, iar majoritatea mamiferelor își folosesc cele patru extremități pentru locomoția terestră; dar la unii, extremitățile sunt adaptate pentru viața pe mare, în aer, în copaci, în subteran sau pe două picioare. Mamiferele au o dimensiune cuprinsă între liliacul de 30-40 mm (1,2-1,6 in) și balena albastră de 30 m (98 ft). Durata de viață maximă variază de la doi ani pentru musara la 211 de ani pentru balena albastră. Toate mamiferele dau naștere tinerilor vii, cu excepția celor cinci specii de monotreme, care sunt mamifere ouătoare. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre mamifere, caracteristicile și tipurile acestora.

Secțiunea următoare (Continente) expune informații despre cele mai reprezentative mamifere de pe fiecare continent în parte: Asia, Australia, Antarctica, Africa, Europa, America De Nord, America De Sud. Secțiunea cu titlul "Detalii" evidențiază informații despre Morfologie Externă, Morfologie Internă, Comportament, Locomoție, Comunicare, Reproducere

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru galeria de imagini (realizată în JavaScript pentru zoom) și Video.

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.