Marin Preda


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul "Marin Preda" este o platformă web realizată folosind HTML și CSS, care explorează viața și opera unuia dintre cei mai importanți scriitori români din secolul XX - Marin Preda. Platforma cuprinde 7 pagini HTML distincte, fiecare oferind informații bogate despre diferite aspecte ale vieții și creației acestui ilustre autor.

Meniul proiectului:

  1. PRIMA PAGINĂ: Această pagină oferă o introducere captivantă în universul literar al lui Marin Preda. Este concepută astfel încât să atragă utilizatorul și să-i ofere o scurtă privire de ansamblu asupra tematicii și scopului proiectului.

  2. COPILĂRIA: Această secțiune se concentrează pe perioada timpurie a vieții lui Marin Preda. Vizitatorii pot explora evenimentele și experiențele din copilăria sa, care au influențat mai târziu scrierile sale. Poate include imagini ale locurilor în care a crescut, detalii despre familia sa și alte amintiri relevante.

  3. PLECAREA DIN SATUL NATAL: Această pagină prezintă momentul în care Marin Preda a părăsit satul natal și s-a aventurat în lumea literară și intelectuală. Poate include informații despre studiile sale, primele scrieri și primele recunoașteri în lumea literară.

  4. OPERA: Această secțiune detaliază principalele opere ale lui Marin Preda. Fiecare operă poate fi prezentată în mod individual, oferind o analiză aprofundată a poveștii, temelor și impactului său cultural. De asemenea, se pot include fragmente selecte pentru a ilustra stilul său literar distinctiv.

  5. CITATE: Această pagină este dedicată celor mai memorabile și inspiraționale citate ale lui Marin Preda. Utilizatorii pot explora gândurile și ideile profunde ale scriitorului, care au rămas relevante de-a lungul timpului.

  6. FOTO: În această secțiune, vizitatorii pot avea o privire în imagini asupra vieții lui Marin Preda. Se pot include fotografii de arhivă, portrete ale scriitorului, locuri care l-au inspirat și alte momente semnificative din viața sa.

  7. CONTACT: Pagina de contact permite utilizatorilor să interacționeze cu autorii proiectului și să ofere feedback sau să pună întrebări suplimentare. De asemenea, se pot furniza detalii despre alte resurse relevante legate de Marin Preda.

Documentația Microsoft Word însoțitoare, cu cele 35 de pagini, este un ghid detaliat al proiectului, oferind informații extinse despre procesul de dezvoltare, structura paginilor, design-ul folosit și alte aspecte tehnice și artistice. Acest document oferă o imagine de ansamblu asupra eforturilor depuse pentru a crea o platformă educațională și informativă despre unul dintre cei mai iluștri scriitori ai României.

Cu ajutorul acestui proiect, utilizatorii vor avea ocazia să descopere și să exploreze în profunzime viața și operele lui Marin Preda, lăsându-se captivați de bogăția și măiestria literară a acestui mare autor.