Mercedes-Benz


Descrierea proiectului

Un atestat cu design deosebit, conține 30 de pagini realizate în html și o documentație în Microsoft Word de 33 de pagini (documentația este realizată cu diacritice). Sunt prezentate detalii despre toate clasele de modele (ex: Clasa A, clasa C, clasa S, CL, CLS, SLK, SLS AMG, etc).

Acest atestat prezintă informații interesante din istoria renumitelor mașini, cum au evoluat de-a lungul timpului, modele și nu în ultimul rând oameni devotați acestui brand, bărbați și femei care și-au adus o contribuție remarcabilă în activitatea companiei. Istoria, sigla, emblema și alte date interesante în mai multe pagini cu informații picante. Modul de expunere al conținutului este unul foarte atractiv, astfel încât veți putea parcurge cu ușurință și plăcere paginile proiectului. Clipurile video, imaginile, animațiile, cromatica dau un plus de frumusețe și originalitate acestui atestat la informatică.

Proiectul conține o galerie de imagini cu toate modelele Mercedes-Benz și o secțiune video, cu reclame despre Clasa C, CLS, E, G, SLS AMG. Acest atestat are în componența sa și o documentație în Word care are menirea de a vă ajuta, arătâdu-vă pas cu pas cum a fost realizat prezentul proiect.