Atestat informatică Html - Mercedes-Benz

Mercedes-Benz


(Reducere de preț valabilă până pe 30 noiembrie 2019)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Un atestat cu design deosebit, contine 30 de pagini realizate in html si o documentatie in word de 28 de pagini. Sunt prezentate detalii despre toate clasele de modele (ex: Clasa A, clasa C, clasa S, CL, CLS, SLK, SLS AMG, etc).

Acest atestat prezinta informatii interesante din istoria renumitelor masini, cum au evoluat de-a lungul timpului, modele si nu in ultimul rand oameni devotati acestui brand, barbati si femei care si-au adus o contributie remarcabila in activitatea companiei. Istoria, sigla, emblema si alte date interesante in mai multe pagini cu informatii picante. Modul de expunere al continutului este unul foarte atractiv, astfel incat veti putea parcurge cu usurinta si placere paginile proiectului. Video-urile, imaginile, animatiile, cromatica dau un plus de frumusete si originalitate acestui atestat la informatica.

Proiectul contine o galerie de imagini cu toate modelele Mercedes-Benz si o sectiune video, cu reclame despre Clasa C, CLS, E, G, SLS AMG. Acest atestat are in componenta sa si o documentatie in Word care are menirea de a va ajuta, aratadu-va pas cu pas cum a fost realizat prezentul proiect.