Microsoft


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Microsoft" are în componență 11 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 32 de pagini.

Microsoft este o companie americană, cea mai mare producătoare de software din lume, cu peste 90.000 de angajați în mai mult de 100 de țări. Are sediul în Redmond, Washington, SUA. Este o companie care dezvoltă, produce, licențiază și face întreținerea la o gamă largă de servicii în principal legate de calculatoare. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre celebra companie producătoare de software și despre principalele produse ale acesteia.

Pagina următoare (Sistem de operare) expune informații despre cel mai popular produs al companiei: sistemul de operare Microsoft Windows. Secțiunea cu titlul "Pachetul Office" ilustrează un dropdown menu cu următoarele pagini html: Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook.

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie Foto și una pentru Video (două clipuri video despre Aplicația Office pentru telefon și Caracteristicile Office).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.