Mihai Eminescu v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Mihai Eminescu" are în componență 8 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 35 de pagini.

Mihai Eminescu a fost un poet, prozator și jurnalist român, socotit de cititorii români și de critica literară postumă drept cea mai importantă voce poetică din literatura română. Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat și o introducere despre Mihai Eminescu.

Secțiunea următoare (Viața) expune informații despre parcursul vieții marelui poet. Pagina cu titlul "Activitate Literară" ilustrează informații despre realizările literare ale lui Mihai Eminescu. Pagina "Moartea" evidențiază detalii despre ultima perioadă a vieții și moartea marelui poet român. Pagina "Critica Literară" prezintă opiniile unor mari autori despre cel mai pare poet al istoriei noastre: I. L. Caragiale, Mihail Sadoveani, Zoe Dumitrescu Bușulenga, D. Caracostea, Emil Cioran, Ștefan Augustin Doinaș, Mircea Eliade.

Mihai Eminescu, considerat după moarte poetul național al României, a rămas în conștiința publică prin scrierile publicate antum și postum, prin adaptarea operei sale în teatru, muzică și film sau prin omagierea în numismatică și filatelie. Secțiunea "Postmortem" detaliază informații despre aceste aspecte.

În proiect mai alocăm o pagină HTML pentru Galerie (imagini cu și despre Mihai Eminescu). Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML de contact.