Milano


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Milano" are în componență 7 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 34 de pagini.

Milano este principalul oraș din nordul Italiei. Se află pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Orașul este de asemenea recunoscut ca una din capitalele modei și design-ului, metropola Lombardiei fiind faimoasă prin casele de modă și cochetele ei magazine. Locuitorii din Milano sunt cunoscuți sub numele de Milanesi sau, informal, Meneghini sau Ambrosiani. Prima pagină a atestatului prezintă o introducere despre celebrul oraș și un meniu animat cu paginile componente ale proiectului.

Pagina următoare (Istoria) expune informații despre istoricul orașului, din antichitate și până în prezent. Secțiunea cu titlul "Despre oraș" ilustrează detalii despre demografia orașului, clima, economia, sportul și curiozități.

Pagina "Atracții turistice" evdențiază cele mai populare atracții turistice ale zonei: Domul din Milano, Basilica di Sant'Ambrogio, Muzeul teatrului La Scala, Pinacoteca di Brera, Pinacoteca Ambrosiana, Castello Sforzesco, Arco della pace, Navigli, Galleria Vittorio Emanuele, Brera. În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie Foto și Quiz (test grilă realizat în JavaScript).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.